Hulpverlening evenementen, onze zorg

Doelstelling De Haan Hulpverlening
- werkt met professionals
- volgt altijd de eisen van uw vergunning of eisen van overkoepelende organen zoals, KNAF, FIM, KNMV, NWB, KNHS, NTB etc
- de juiste mensen op de juiste plaats
- risico beoordeling en – inventarisatie
- werkt met risico inventarisatie opgesteld door de GHOR

Visie van De Haan Hulpverlening:
- De Haan Hulpverlening wil de organisatie geheel ontzorgen van de medische hulpverlening. Laat iedereen doen waar die goed in is, is ons motto
- Bij De Haan Hulpverlening gaat het om het leveren van een goed product. Het gaat bij ons niet om het aantal mensen wat er rond loopt op een evenement, maar hoe verantwoord is om een juiste hulpverlening te kunnen toepassen met de differentiatie in bekwaamheid en kunde van het geleverde personeel.

Wat doen wij zoal?
Wij hebben een zeer ruime ervaring in diverse uiteenlopende evenementen bijvoorbeeld, motorcross, autocross, auto-rally, wielerrondes, stockcar race’s, bangers, rodeo, marathon, dance feesten, houseparty’s en diverse festivals.

Wij zijn in het bezit van twee eigen evenementen ambulances, waarmee nagenoeg ieder terrein voor ons begaanbaar is. Daarbij zorgen we ervoor dat het personeel regelmatig resque trainingen doen. Onze mensen hebben allen een cursus EHBO/EHBDA en een AED/BLS-training gevolgd. Indien de vergunningen dat vereisen kunnen wij ook {ambulance academie}-verpleegkundigen en (trauma)artsen leveren, geheel gericht op de bovenstaande situaties.